אוסובוקו עגל הוא נתח בשר ייחודי וטעים במיוחד, המגיע משוק העגל. הוא מתאפיין בעצם גדולה במרכזו ובשכבות עסיסיות של בשר שמסביבה. הבישול האיטי והממושך הופך את האוסובוקו לחוויה קולינרית בלתי נשכחת, שבה הבשר נמס בפה והטעמים מתמזגים לסימפוניה של טעמים.
אוסובוקו עגל הוא נתח בשר ייחודי וטעים, המושלם לאירוח או לארוחה חגיגית. הבישול האיטי והממושך הופך את האוסובוקו לחוויה קולינרית בלתי נשכחת, שבה הבשר נמס בפה והטעמים מתמזגים לסימפוניה של טעמים.
אנטריקוט עגל הוא נתח בשר איכותי ומוערך, המגיע מחלקו האחורי של העגל. הוא נחשב לאחד הנתחים העסיסיים והטעימים ביותר בבשר עגל, ומבוקש מאוד על ידי חובבי בשר.
הצוואר הוא נתח בשר בקר רב-תכליתי ועשיר בטעם, המגיע מהאזור הצווארי של הבקר. הוא מאופיין במרקם סיבי ושומני, ומתאים למגוון רחב של הכנות.
הצוואר הוא נתח בשר רב-תכליתי וטעים, המושלם עבור אלו המחפשים ארוחות ביתיות ומזינות. גמישותו בבישול והמחיר הנוח הופכים אותו לבחירה מצוינת עבור מגוון רחב של מאכלים.
מאפיינים:
שימושים:
טיפים לבישול:
מדליוני פילה הם חתיכות קטנות ומושלמות של נתח הפילה, אחד מנתחי הבקר העסיסיים והעדינים ביותר. הם נחשבים למעדן אמיתי ומבוקשים מאוד בקרב חובבי בשר.
סטייק אנגוס הוא שם נרדף לאיכות, עסיסיות וטעם עשיר בעולם הבשר. בקר אנגוס, המפורסם בשיוש השומן הפנימי שלו, מעניק לסטייק מרקם רך ונימוח, וטעם עמוק ומורכב.
סטייק אנטריקוט דק במיוחד הוא בחירה מצוינת עבור מי שמחפש ארוחת בשר טעימה ומהירה. הוא מאפשר ליהנות מכל הטוב שיש לאנטריקוט להציע, מבלי להשקיע שעות בהכנה.
מדוע סינטה פופולרית?
סינטה מתאימה למגוון רחב של הכנות, ביניהן:
טיפים נוספים:
צוואר הבקר הוא נתח בשר פופולרי ורב-שימושי, המגיע מאזור הצוואר של הפרה. הוא ידוע בטעמו העשיר והבשרני, ובמרקמו המגוון, הכולל חלקים רכים ושומניים וחלקים סיביים יותר.
נעדכן אתכם על מוצרים חדשים, מבצעים ופינוקים מיוחדים :-) ניתן להתנתק בכל רגע.
גישה מהירה
ספקים וחנויות
צרו איתנו קשר
קנייה בטוחה
קנייה מאובטחת בכרטיסי אשראי באבטחת SSL.